€85 po noći
€85 po noći
La Volpe e l'Uva, Perugia, Italy

La Volpe e l'Uva

Perugia, Italy - Strada Comunale San Marino 25

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Kuća za odmor iznajmljivanje

Provedite svoj odmor u prekrasnoj zemlji farmi u Umbriji, samo nekoliko kilometara od Perugia, u blizini Toskana, u srcu Italije.
Vi ćete ostati u jednom od naših apartmana i uživajte u opuštajućem odmoru dok se dovoljno blizu za posjet gradu Perugia, Asizu i okolici

. Seoska kuća je u prekrasnom srcu Umbrija doline, Italija, sourronded za 10 hektara maslinicima, vinogradima i voćkama. Pet neovisnih apartmani su obnovljena oko starih kamenih kuća, koje se vratiti do 17. stoljeća

. On farmu je samo 4 km daleko od povijesnog centra Perugia i nudi sugestivan pogled Umbrian brežuljaka. Blizina Perugia, čini blagdane farme položaj idealan za posjet drugim umjetničkim gradova u Umbriji, kao što su Asizu, Gubbio, Todi, Orvieto i Trasimeno Lake.

  • La Volpe e l'Uva, Perugia, Italy, Italy noćenje i doručak i hoteli
  • La Volpe e l'Uva, Perugia, Italy, Jeftin odmor u Perugia
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Kuća za odmor iznajmljivanje
  • Kuća za odmor iznajmljivanje sobe / jedinice: 4
  • Godina izgradnje: 2000
  • Renovirana: 2009
  • Javna klasifikacija: 3
Kuća za odmor iznajmljivanje smještaj

Najniža dostupna cijena: €85

Stan
  • Prijavite se nakon: 4:00pm
  • Pogledajte prije: 10:00am

Kuća za odmor iznajmljivanje sadržaji

* Gardens
* Igraonica za djecu
* Otvori Roštilj
* Prodaja proizvoda (maslinovo ulje, vino, džemovi) seoska kuća Italija
* Vodstva (na zahtjev)
* Tečajeve kuhanja (na zahtjev)
* Kućni ljubimci
* Kreditne kartice prihvaćene
* Internet priključak WiFi

Car park tečajeve kuhanja (usluga na zahtjev) m WiFi Internet Gardensm Igraonica za djecu Vodstva (na upit) Posteljina uključene Otvori Roštilj Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci bazen (otvoreni) Prodaj proizvoda (maslinovo ulje Tour / razgledavanje pomoć WiFi (besplatno) marmelade) agriturismo Italia vino

Sadržaji u sobama

Seoska kuća se sastoji od pet neovisnih apartmana je nedavno obnovljen: paulownia, Rocco, Oca, Fico, jahanje (40mq, Bilo-apartman, 2 +2 spava, dnevni boravak s površine za kuhanje, TV i kauč ležajem, dvokrevetna spavaća soba i kupaonica s kadom. )

Bide kitchenettes Privatna kupaonica Hladnjak televizija WiFi


Susjedstvo

Zemlja farma "La Volpe e l'UVA" je poljoprivrednog gospodarstva u srcu Umbrija regiji.
Na 2000, na farmi je postao vlasništvo obitelji i počeli smo proces obnove zgrade i agrarne baština s posebnom pažnjom za vino i maslinovo ulje području.
Seoska kuća nalazi se na sjeveru Perugia, samo izvan starih zidina medioeval. U tom smjeru ne postoje rubu, tako da možete ići izravno od povijesnog centra Perugia u zemlji strani.
Nalazi se u brdovitom poziciji, u neposrednoj blizini glavne Umbrian lokaliteta (Gubbio 28 km, Asizu i 15 km Spello; Trasimeno Lake 20 km, Todi i Orvieto, 45 km)

Točke interesa
  • Assisi ( 15km)

Politika
Detalji o cijeni

€85 po noći

Heating on consumption

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCard

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

If cancellation occurs within 30days before the check-in date, no further penalty is asked. In case of cancellations from 14 to 1 days before check-in date, cancellation penalty is 50% of the balance. In case of no-show, cancellation penalty is 100% of the total.

Mjesto - Kuća za odmor iznajmljivanje

Strada Comunale San Marino 25
Perugia
Provincia di Perugia
Umbria (Regione Umbria)
Italy  06125

Širina: 43.13683, Dužina: 12.391

Kako doći tamo

Iz Rima: A1 autocesta, Orte vrata, slijedite Perugia, Perugia prevladati vrata i slijedite Cesena, izaći na vrata Felcino most, industrijske zone i slijedite Perugia centra, na lokalitetu Ponte Rio u desnom cestom "grad ceste San Marino ", a nakon 3 km ćete naći znak" lisica i grožđe "

Iz Firence: autocesti A1, Bettolle vrata, slijedite Perugia, Perugia prevladati vrata i slijedite Cesena, izaći na vrata Felcino most, industrijske zone i slijedite Perugia centra, na lokalitetu Ponte Rio u desnom cestom "grad ceste San Marino "i nakon 3 km ćete naći znak" lisica i grožđe. "

Od Cesena: izaći na vrata Felcino most, industrijske zone i slijedite Perugia centra, na lokalitetu Ponte Rio u desnom cestom "grad ceste San Marino", a nakon 3 km ćete naći znak "lisica i grožđe."

Najbliža zračna luka: Rim, Firenca, Pisa